Thuis

Shenzhen Eno Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit het vouwbare geleide scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit het vouwbare geleide scherm voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Eno Optoelectronics Technology Co., Ltd.

1
Shenzhen Eno Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Enoptech
Aantal werknemers : 100~110
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%
Enoptech ™ werd gevestigd in 2011 en is gestationeerd ook in het District van Shenzhen Bao'an met een tak in Nanjing. Het bedrijf is hoofdzakelijk geëngageerd aan het verstrekken van rendabele Transparante LEIDENE vertoning, speciale aangepaste LEIDENE vertonings en LEIDENE vertonings intelligente toepassingsservice voor de meerderheid van commerciële gebruikers. De „intelligente Deskundige van de Toepassingsoplossing“ op het gebied van de LEIDENE vertoning is product het plaatsen van Enoptech; het worden het „Belangrijke Merk van Intelligente LEIDENE Vertoning in China“ is de ontwikkelingsvisie van Enno-Opto-elektronica.
 

Enoptech dringt altijd bij het streven van markt naar concurrentievermogen door innovatie aan, zodat de klanten kwaliteitsproducten en de diensten kunnen krijgen. Het bedrijf heeft een onderzoek en ontwikkelingscentrum in Shenzhen en een aantal samenwerkende fabrikanten. In de loop van de jaren, heeft Enoptech tot een uitstekend en stabiel beheersteam geleid, die een groep talenten met rijke ervaring in leiden samenbrengen. Het bedrijf hecht groot belang aan onafhankelijke innovatie en concentreert zich op de midden en high-end markten. De producten worden wijd gebruikt in reclame, sporten, uitvoerende kunsten en de televisie-omroepindustrieën, die klanten voorzien van LEIDENE transparantie met inbegrip van de vraaganalyse, systeemontwerp, productontwikkeling, materiaal productie en de professionele diensten. De algemene oplossing van het het schermsysteem, en more and more in de internationale markt.

 

Enoptech heeft de goede reputatie van de industrie met innovatie als kern gewonnen, zullen de productkwaliteit en de klant vraag-Enoptech de collectieve filosofie van „onafhankelijke innovatie, perfectie, en klantenservice“ blijven aanhangen. Wij zullen om volgens de veranderingen in klantenbehoeften ernaar streven te vernieuwen, en de harmonische ontwikkeling van klanten met kwaliteit en de dienst te steunen, en eminent op het gebied van het LEIDENE transparante scherm te worden. Chinese bedrijven.

 
Contactgegevens
Shenzhen Eno Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ron Yang

Tel.: +8618061470444

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)